Windows service Coevorden

Verstand van alle Windows versies

Het besturingsysteem Windows word op vrijwel alle computer meegeleverd. Tegenwoordig is dat Windows 10. Volgens Microsoft word deze versie doorontwikkeld. Regelmatig komen er nieuwe updates en verbeteringen uit. Deze installeren zich automatisch. Een aantal keer per jaar worden er grote updates uitgebracht. Deze veroorzaken wel eens problemen waardoor reparatie of hulp op afstand nodig is om het op te lossen.

Onze experts volgen de ontwikkelingen zodat ze altijd op de hoogte zijn. Zo leveren wij de service die U van ons gewend bent.

Hulp bij problemen in Coevorden


Of het nu gaat om programma’s installeren, repareren of beveiligen wij lossen alles op. Onze hulp word door veel mensen hoog gewaardeerd. Wij hebben altijd een passende oplossing. Met deze computer hulp bespaart U geld omdat wij uiteindelijk goedkoper zijn dan andere service bedrijven in omgeving van Coevorden.

Windows heeft aandacht nodig bij

Systeem onderhouds taken

Internet en e-mail veligheid

Privacy instellingen, weet wat je deelt

Computer hulp aan huis

Persoonlijke hulp aan huis

Wij komen ook aan huis, zo hoeft U niet te slepen met computers en randapparatuur. Wanneer onderdelen vervangen worden of onderzoek veel tijd in beslag kan gaan nemen vervoeren wij Uw computer naar onze werkplaats. Daarmee houden wij de kosten voor U laag en onze dienstverlening aantrekkelijk. Onze tarieven zijn als volgt:

LET OP: klanten die gebruik maken van ons abonnement krijgen 20% korting

Zodra onze werkzaamheden zijn afgerond rekent u contant of met pin bij ons af.