Hulp op afstand

Wij kunnen U ook op afstand helpen

Veel ondersteuning kunnen wij op afstand geven. Bijvoorbeeld: kleine problemen onderzoeken en verhelpen of instellingen veranderen en programma's installeren. De verbinding die wij met Uw computer maken is beveiligd. Dit zorgt ervoor dat er geen anderen mee kunnen kijken. Ook wij hebben enkel toegang als U ons de benodigde codes geeft voor een sessie.

Met deze veilige manier van hulp op afstand bespaart U tijd en geld. Of er nu ingelogd mag worden op een Windows, Apple of Linux computer het maakt niet uit. Ons programma draait stabiel en werkt gemakkelijk op al deze platformen. Door de ultramoderne gebruikersinterface met heldere indeling is het gebruik erg gemakkelijk.

Download de sofware alvast en maak gemakkelijk een asfpraak met ons. Dan helpt een van onze experts U graag verder.

+31(06) 33 928 207

Help, mijn computer start helemaal niet meer

In geval van hardware defecten en niet startende computer of laptops word hulp op afstand lastig. Gelukkig bieden wij ook computer service aan huis. Wij helpen U hoe dan ook uit de brand. Bij ons bent u niet alleen het voordeligste uit, wij zijn ook nog eens de beste uit de regio.

Emmen: service aan huis

Persoonlijke service aan huis

Wij komen ook aan huis, zo hoeft U niet te slepen met computers en randapparatuur. Wanneer onderdelen vervangen worden of onderzoek veel tijd in beslag kan gaan nemen vervoeren wij Uw computer naar onze werkplaats. Daarmee houden wij de kosten voor U laag en onze dienstverlening aantrekkelijk.

LET OP: klanten die gebruik maken van ons abonnement krijgen 20% korting

Zodra onze werkzaamheden zijn afgerond rekent u contant gepast of met pin bij ons af.