Service abonnement


Dankzij ons service abonnement hoeft u zich alleen nog te concentreren op het gebruiken van de computer of laptop. Tegen een aantrekkelijk goedkoop tarief van slechts € 11,10 p.m. nemen wij uw computer zorgen uit handen.

Vanaf 2018 is ons computer service abonnement een groot succes. Een paar goede redenen om te kiezen voor ons abonnement:

  • Dankzij jaarlijks onderhoud bij u aan huis verminderd de slijtage aan de computer.
  • U word online beschermt door het beste beveiligings pakket: ESET Internet Security.
  • Hoge korting van 10% op alles wat u bij Light Speed Computer Services af neemt.
  • Wij verzekeren u dat er een expert beschikbaar is wanneer u lid bent van ons.
  • Hulp op afstand zonder minimum tijd afname.
  • Groot service gebied ( Oosterhesselen valt onder onze regio! )

service abonnement


Jaarlijks computer onderhoud aan huis in de praktijk


computer onderhoud

Computer onderhoud aan huis. Is een unieke dienst van Light Speed Computer Services. Er is geen ander service bedrijf zo goed ingericht op het uitvoeren van computer onderhoud aan huis. Alle nodige apparatuur word aan het begin van de dag ingeladen. Zodat wij bij u het computer onderhoud professioneel uit kunnen voeren.

Kortom, zoals u dat van ons gewend bent.

Niemand vind het prettig wanneer de laptop of computer een aantal dagen uit huis is. Daarom hebben wij er voor gekozen hier de oplossing voor aan te bieden. Over ons computer onderhoud krijgen wij veel positieve reacties binnen.

Jaarlijks computer onderhoud zorgt ervoor dat de onderdelen in de computer minder snel slijten. Door warmte dat niet goed kan worden afgevoerd. Daarnaast zorgt onze expert ervoor dat Windows in goede conditie verkeerd. Zodat u de laptop zorgeloos kan blijven gebruiken.

Zo bespaart U gemakkelijk geld doordat de computer langer mee gaat. Als de kosten voor het onderhoud vergeleken word met dat van een nieuwe computer, tel uit uw winst.


Word beveiligd door ESET Internet Security


Dankzij ESET Internet security wordt u beveiligd door geavanceerde internet beveiliging. Met uitstekende bescherming voor de dagelijkse webgebruiker. Dankzij de uitgebreide detectie van dit pakket wordt u beschermt. Tegen virussen, phishing, ransomsware en tijdens het internet bankieren. Dankzij ESET’s veilige bankier omgeving.

Gewoon lekker zorgeloos internetten en internetbankieren. Zoals het hoort. ESET Internet Security kan op alle apparaten die draaien met Windows, MAC, Linux of Android.

Lees meer

eset internet security


Hoge kortingen en de garantie dat er altijd een expert beschikbaar is


Iedereen die aangesloten is bij ons met het service abonnement krijgt korting van maar liefst 10%. Deze korting kent geen uitsluitingen zoals u gewend bent van andere ondernemers.

Of het nu aankoop van onderdelen is. Het uurtarief of voorrijkosten het maakt niet uit. Overal geven wij 10% korting op. Het maakt niet uit of u in Hoogeveen, Emmen of Oosterhesselen woont. Onze expert komt graag bij u langs.

Daarnaast garanderen wij dat er altijd een expert voor u beschikbaar is. U gaat voor gebruikers die geen service abonnement bij ons hebben afgesloten.


Maak gemakkelijk telefonisch of via WhatsApp een afspraak

085 130 5491


https://www.lightspeedcomputerservices.nl/wp-content/uploads/2019/09/eset-logo.png

Beveiliging met ESET

De computer is vaak vatbaar voor nare virussen en malware. Wij beschermen onze klanten door ESET Antivirus of Internet Security aan te installeren. Omdat wij geregistreerd partner zijn van ESET bestellen en verlengen wij uw licentie. Ook voor hulp kunt u als klant bij ons terecht.

Lees meer

https://www.lightspeedcomputerservices.nl/wp-content/uploads/2019/09/computer-service-laptop-2.png

Computer reparatie

Onze snelle computer reparatie service zorgt ervoor dat U weer snel verder kunt. Reparatie tegen lage kosten op professioneel niveau.

Lees meer

https://www.lightspeedcomputerservices.nl/wp-content/uploads/2019/09/windws-hulp-service-banner.jpg

Hulp bij Windows problemen

Voor hulp bij gebruik en het oplossen van Windows problemen bent u bij ons aan het juiste adres. Soms veroorzaken Windows updates ook fouten. Omdat wij verstand hebben van alle Windows versies helpen wij u het beste.

Lees meer