De beste computer service – Rogat

Sinds 2012 bieden wij computer service en reparatie aan huis in Rogat. Ons doel is het computer probleem snel en kundig op te lossen. Computers en laptops kunnen vaak bij u thuis of op de werkplek gerepareerd worden, u kan direct weer zorgeloos verder. Wij hebben brede ervaring met alle Windows versies. Tot onze standaard uitrusting behoren alle gereedschappen en software om problemen zonder verlies van foto’s, documenten, muziek of e-mails uit te voeren.

Omdat wij geen duur winkelpand onderhouden zijn onze tarieven lager dan dat van de computer winkels. Zo bespaart u gemakkelijk op de uitgaven en blijft computer service binnen handbereik voor iedereen. Daarnaast blijft de service ook persoonlijk, iets waar onze klanten vaak waardering over uitspreken.

Rogat valt binnen ons service gebied, wij komen graag wij u thuis zodat u niet hoeft te slepen met de computer. De voorrijkosten zijn slechts € 0,60 per kilometer (enkel voor de heenreis) en worden berekend via Google Maps vanaf de startlocatie Oosterhesselen. Het uurtarief van € 30 p.u. word per minuut gerekend (€ 0,50 per minuut!). Zo houden we de kosten laag.Een overzicht welke diensten Light Speed Computer Services aanbiedt

https://www.lightspeedcomputerservices.nl/wp-content/uploads/2019/10/fp-computer-reparatie.jpg

Reparatie Service

Onze aan huis reparatie service is uniek, er zijn geen andere bedrijven die reparaties op deze wijze bij u thuis uitvoeren. Zo word de computer geen dag gemist. Wij laten graag zien dat de computer reparatie professioneel word uitgevoerd. Wij repareren: dekstops, laptops, servers en barebone systemen.

Lees meer

computer, onderhoud, service aan huis

Onderhoud

Ook het onderhoud van computers, laptops en servers doen wij volledig bij u thuis. Meestal duurt computer onderhoud tussen de 30 en 90 minuten. Daarna kan u direct zorgeloos gebruik maken van de computer. Vaak zien wij dat er geen of onvoldoende onderhoud aan computers en laptops word gedaan. Hierdoor raken deze sneller defect.

Lees meer

Maak gemakkelijk telefonisch of via WhatsApp een afspraak

06 33 928 207

computer, service aan huis

Computer service aan huis

Heeft u iemand nodig die computers en laptops aan huis komt repareren in Rogat? Zoek niet verder: u heeft de expert gevonden die graag helpt. Maak gemakkelijk telefonisch een afspraak via bovenstaand telefoonnummer. Wij lossen graag computer problemen op, ook als er hardware defect word dit bij u thuis gerepareerd. Zo mist u de computer of laptop geen moment.

Lees meer

computer, hulp, windows problemen

En hulp met Windows

Komt u er even niet uit? Geen nood! Maak een afspraak met ons en wij komen bij u thuis om het probleem op te lossen. Ook bieden wij hulp bij gebruik van de computer of laptop in Rogat. Met duidelijke, rustige uitleg kunnen wij u weer op weg helpen.

Lees meer