Computer reparatie Klazienaveen

Snelle service, altijd duidelijk

Wij van Light Speed Computer Services begrijpen hoe lastig het is wanneer een computer niet meer werkt. Tegenwoordig gaat bijna alles digitaal en voor U is de pc of laptop een belangrijk apparaat. Wij verhelpen computer problemen snel en vakkundig. Bij ons komt U niet voor verrassingen te staan, zorgeloos genieten van uw pc of laptop is waar wij voor staan. Wij verzorgen ook graag de beveiliging van uw pc of laptop systeem. Hiervoor gebruiken wij ESET Internet Security. Zodra wij inzien dat een klus veel wachtijd in beslag gaat nemen bieden wij aan Uw computer mee te nemen naar ons kantoor. Dit pakt voor U nog voordeliger uit. Wij rijden in Klazienaveen en omliggende plaatsen.

Snel beschikbaar

Snelle diagnose zorgt voor lage kosten

Top kwaliteit service

Onderzoek en reparatie

Voordat een computer reparatie word uitgevoerd onderzoeken wij wat de oorzaak van het probleem kan zijn. Dit kan veelal op locatie geschieden. Vervolgens maken wij voor u een duidelijk beeld van het probleem, de eventuele oplossing en de daaraan verbonden kosten. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en komt u nooit voor verrassingen te staan. Daarnaast denken wij graag met U mee en bieden oplossingen om Uw bestanden veilig te stellen tegen storingen, diefstal, brand of verlies. 

Klazienaveen: Service aan huis

Persoonlijke service aan huis

Wij komen ook aan huis, zo hoeft U niet te slepen met desktop's en randapparatuur. Wanneer onderdelen vervangen worden of onderzoek veel tijd in beslag kan gaan nemen vervoeren wij Uw systeem naar onze werkplaats. Daarmee houden wij de kosten voor U laag en onze dienstverlening aantrekkelijk.

LET OP: klanten die gebruik maken van ons abonnement krijgen 20% korting

Zodra onze werkzaamheden zijn afgerond rekent u contant gepast of met pin bij ons af.