Computer onderhoud Borger

Wordt Uw computer al door ons onderhouden?

Computer onderhoud is erg belangrijk. Vaak word hier niet bij stil gestaan. Wanneer Uw desktop of laptop door ons wordt onderhouden verkleint U de kans op ongemakken enorm. Het systeem blijft langer optimaal werken en defecten kunnen worden voorkomen. Ons computer onderhoud zorgt ervoor dat Uw pc langer mee gaat en goed blijft werken. Hierdoor bespaart U geld, wat elders besteed kan worden.

Bespaar veel geld met ons service abonnement, vast klanten krijgen hoge korting op het uurtarief

De pc gaat langer mee, geniet zorgeloos van Uw computer

Premium service voor al onze klanten

Ben ik mijn computer lang kwijt? Niet bij ons!

Wij begrijpen hoe belangrijk de computer voor U is. En dat deze niet meer weg te denken is. Het is onze specialiteit de onderhouds werkzaamheden efficiënt uit te voeren. Uw pc is bijna nooit langer dan 24 uur bij ons voor onderhoud. Wij hebben ook een aantal leen systemen te huur, deze verstrekken wij in overleg.

Borger: ophalen en brengen

Het gemak, geen gesleep

Met onze haal en breng service hoeft uzelf nooit op pad met de computer. Wij komen graag aan huis om de pc of laptop op te halen. Uw pc of laptop word vervoerd in onze bus beschermd door een speciaal ingerichte koffer zodat uw apparaat tijdens het vervoer niet kan beschadigen. Woont U in Borger en omgeving? Geweldig! Dat is namelijk onze regio.