Computer beveiliging

Laat ons Uw computers en gegevens beveiligen

Wij als internet experts weten als geen ander hoe gevaarlijk het world wide web voor U kan zijn als de beveiliging van de apparaten niet goed geregeld is. Vaak worden de risico's onderschat en ondervinden mensen de serieuze gevolgen hiervan.

Daarom zetten wij ons in om U te beschermen tegen deze risico's. Wij leveren als geregistreerd ESET partner beveiligings software voor Windows, Mac (Apple) en Linux computers en laptops. In combinatie met onze back-up oplossing vormt dit het perfecte schild tegen virussen, hackers en randsomware.

Beveiliging is meer dan alleen een scanner

Ongetwijveld heeft U mensen gesproken die garanderen dat een anti-virus voldoende beveiliging is. Echter weten wij uit ervaring dat dit niet waar is. Natuurlijk draagt een anti-virus, firewalls en dergelijke software bij aan een veilige omgeving maar er bestaat altijd een risico dat de nieuwste ransomware niet optijd herkent wordt en Uw dierbare documenten en foto's versleuteld.

Backup: onderdeel van beveiligen

Het meest betrouwbare middel

Met onze backup oplossing beschemd U alle documenten en foto's die absoluut niet verloren mogen gaan. Wij hebben onze eigen cluster gebouwd en hangen daarom niet af van andere providers. De technieken en software die wij gebruiken om onze cluster realiseren worden wereldwijd gebruik door grote oranisaties en labaratoria. Geen zorgen, het gebruik is geautomatiseerd en word door ons ingesteld.

Benieuwd naar de details en het gebruik? Maak gerust een afspraak bij ons op kantoor.