Apple

Veilig en gemakkelijk in gebruik

Apple computers zien we steeds meer. Dit komt door hun aantrekkelijke design uiterlijk en de betrouwbaarheid van deze computer systemen. Het is natuurlijk wel even wennen als je hiervoor een Windows computer hebt gehad. Doorgaans redden mensen zich goed met Apple computer systemen omdat het allemaal zo duidelijk word weergegeven. Geen ingewikkelde menu's, gewoon gebruiken.

Ook Apple computer systemen hebben onderhoud nodig om goed te kunnen blijven werken. Hier voorzien wij graag in. Daarnaast kunnen wij je ook helpen met het gebruik van Apple producten. Rustige en duidelijk uitleg zijn wij sterk in.

Ben je op zoek naar een Apple systeem? Wij helpen graag met zoeken en kijken wat bij je past, zowel kwa wensen als butget. Hierbij vervullen wij de adviserende rol.

Wat zijn de voordelen?

Gemakkelijk in gebruik

Lager risico op virussen of lekken

Ziet er mooi uit

Computer service aan huis

Persoonlijke service aan huis

Wij komen ook aan huis, zo hoeft U niet te slepen met computers en randapparatuur. Wanneer onderdelen vervangen worden of onderzoek veel tijd in beslag kan gaan nemen vervoeren wij Uw computer naar onze werkplaats. Daarmee houden wij de kosten voor U laag en onze dienstverlening aantrekkelijk. Onze tarieven zijn als volgt:

Starttarief €30,-

Arbeidskosten per 15 Minuten €13,-

Zodra onze werkzaamheden zijn afgerond rekent u contant of met pin bij ons af.